Over mij

zeemeermin2

 

Tja, wat wil je weten? Ik draag dus altijd jurkjes. Sinds mijn eerste zwangerschap werd duidelijk dat ik in staat ben snel en veel gewicht te veroveren. Mijn geliefde jurkjes rekten gewoon mee. Ik ben trouwens ook goed in afvallen gebleken. Maar daar was die eerste jaren geen gelegenheid voor. Toen mijn jongste net geboren op mijn buik lag, zaten haar éénjarige broer en tweejarige zus bovenop het verhoogde bed om haar verrast te bewonderen.

Een voorstelrondje.
Mijn oudste is tien jaar geleden in het verkeerde lijf geboren, ze had zeemeermin willen zijn. Daarom noem ik haar hier Ariël (‘Varken’ werd afgekeurd, lievelingsdier of niet). Mijn zoon van negen jaar heet niet echt Gamer. Hij is gek op analoge en digitale spelletjes en is nogal van de planning. Hij is dan ook de enige die besloot op de uitgerekende datum te verschijnen. Dolly is mijn achtjarige dochter. Ze wil al jaren gynaecoloog worden. Ter voorbereiding oefent ze met haar poppen.

Hun vader en mijn echtgenoot is Superman. Hij bedacht voor zichzelf de naam Rainbow – naar een personage in een favoriet boek. Maar die heeft de toets der kritiek niet doorstaan helaas.

Ons huis staat volgens Wikipedia in een van de tien grootste steden van Neder-land. Nu weet je in welke ca. 3590 (officiële) woonplaatsen we in ieder geval niet wonen. Heb trouwens het idee dat onze stad ook bij spinnen in hun top 10 staat (ik pleit voor een meldplicht voor makelaars). Ze zijn  mijn vijand no. 1 en dat ze hun spinrag achterlaten stoort me ook.

Gelukkig heb ik weinig zelfdiscipline bij terugkerende rotklussen als schoon-maken. Prima om af te spreken bij een koffiebar bij school terwijl de things-to-do-lijst groeit.  Maar: genoeg over mij.

Vind jij deze blog zo leuk dat je niets wilt missen? Like mij op Facebook of meld je aan om vanzelf nieuwe blogposts via je mail te ontvangen. Gezellig als je reageert, misschien worden we zelfs wel vrienden!

 
Check out my blog!