2 november: chauffeur Mama

Dit is zo’n dag waarop chauffeur Mama het liefst in bed blijft liggen. Van 8.00 uur tot 15.20 uur was ik vooral 120 kilometer kinderen aan het vervoeren en veel aan het wachten. Er zijn ouders die hun tijd tijdens het wachten nuttig besteden door een studie te volgen. Respect. Ik volg voornamelijk Facebook.

De rittenstaat van vandaag:

 • Dolly en Ariël naar school brengen (7 km)
 • naar huis (7 km)
 • met Gamer naar afspraak, monoloog Gamer over Pokémon Go (21 km)
 • Gamer naar school brengen, monoloog Gamer over Pokémon Go (18 km)
 • naar huis (7 km)
 • Ariël ophalen van school om naar wekelijkse afspraak te brengen (7 km + 12 km)
 • naar huis, moet erg nodig plassen (8 km)
 • naar de supermarkt die mijn lievelings filet americain verkoopt (3 km)
 • naar school om Gamer en Dolly op te halen met hun twee speeldates (10 km)
 • op doorreis om Ariël op te halen. Speeldate raakt knikker kwijt: samen zoeken (12 km)
 • eindelijk naar huis (8 km)

limousineTijdens een van mijn bezoeken aan de parkeergarage vandaag, viel me op dat de hakken van mijn laarzen opeens verschillend klinken tijdens het lopen. Heel irritant, alsof ik vanochtend per ongeluk in alle haast twee verschillende laarzen had aangetrokken. Links een holler geluid, alsof de zool van de hak eraf was. Dat was toch niet het geval, voelde ik. Heel vreemd.

Ik heb verschillende loopjes geprobeerd, na te hebben gecontroleerd of niemand me zag. Alleen als ik met mijn linkervoet op de linkerbuitenkant liep, klonken de hakken meer hetzelfde. Maar als ik zo zou blijven lopen, zou ik de indruk kunnen wekken dat ik de afgelopen uren heel wat spannender had doorgebracht. Of ik zou mijn enkel kunnen verzwikken, wat niet handig was vandaag. Dus ik besloot me niet aan te stellen en zo rustig en geluidloos mogelijk naar mijn auto te lopen. Op naar de volgende rit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *